Complex sportiv PTP 076

Cod produs:  37685
Disponibil: la comandă
31 303 MDL
≈ 1 640 € /  ≈ 8 151 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Сonstructia va fi constituita din 4 suporturi metalice portante, 2 plase pentru catarare, perete pentru alpinism.

Suporturile metalice portante vor fi confectionate din teava de otel cu diametrul nu mai putin de 76mm, grosime minima- 3mm. Bara metalica orizontala va detine sectiunea de profil de 60 х 40 х2 mm.

Plase pentru catarare necesita a fi realizata din frânghie cu dimensiunea nu mai putin de 16mm din polipropilenă impletita din 6- fibre armate din metal cu miez de cauciuc, unite prin elemente de plastic oval.

Perete pentru alpinism necesita a fi realizate din HDPE - polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea nu mai putin de 15mm

Materiale: HDPE, otel, fringhie armata, dispozitive de fixare zincate si capace din plastic în locurile suturilor de filet.

Dimensiuni generale ale constructiei, nu mai putin de: Diametrul – 3260mm, înălţimea – 750mm, înălţimea – 2170mm.

Fundatia constructiei va avea dimensiuni minime de Lxlxh=300x300x500 mm. 

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin urmeaza a fi adâncite în sol (pămînt) nu mai putin dede 0,50m pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor trebuie să excludă posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.


Descara desen DWG

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.