Sale
cumpără Complex sportiv РТР 733 M în Chișinău
cumpără Complex sportiv РТР 733 M în Chișinău

Complex sportiv РТР 733 M

Cod produs:  40301
Disponibil: la comandă
44 326 MDL
65 758 MDL
≈ 2 322 € /  ≈ 11 542 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Complexul este destinat dezvoltarii generale a muschilor cu ajutorul diferitor tipuri de exercitii.

Componente: 6 piloni de sprijin, spalier, scara flexibila, bare pentru catarare cu miinele, bara “pompieri”, inele, perete pentru alpinism, plasa, abac din 3 rinduri, cuburi.

Constructia va fi constituita din piloni de sprijin realizati din teava  din otel cu dimensiunea de cel puțin 90x90mm, grosime minima - 3mm, spalierul și o instalație (plasa) pentru cățărat din bare metalice cu o secțiune de cel putin 33 mm, plasă din frânghie cu deminsiunea de 16mm din polipropilenă inpletita din 6- fibre armate de metal cu miez de cauciuc, unite prin elemente de plastic oval,o scară flexibilă dintr-un cablu de construcție dublă din cel putin 6 fire de metal armat cu polipropilenă cu miez din cauciuc cu traversă sub formă de tub cu grosimea de cel putin 33 mm, bară pompieri cu o secțiune de cel putin 33mm, inele de gimnastică.

Peretele pentru alpinism va fi confectionat din HDPE (polietilena de inalta densitate) fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea nu mai putin de 15mm.

Toate elementele din metal conectate necesita a fi cu diametrul nu mai putin de Ø 21 mm fiind confectionate din teava din otel cu grosimea minima de 2.5 mm. Coborire de pompieri realizata din teava din otel cu diametrul minim de 33mm si grosimea minima 2.8mm. “Covrigi colorati” realizati din HDPE (polietilena de inalta densitate) fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea nu mai putin de 10mm. Cuburile colorate vor fi realizate din lemn, cu dimensiunea 110x110x110 mm.

Unghiurile joncținilor pilonilor portanți ai construcției sunt acoperite cu căptușeală din placaj vopsit rezistent la umiditate cu grosimea de cel putin 15 mm, de formă rotunjită. Detaliile din lemn sunt șlefuite minuțios, lustruite și vopsite cu vopsele profesionale din două componente.

Pentru a evita pătrunderea apei provenite din precipitaţii, pilonii trebuie sa fie acoperiţi cu capace de plastic. Elementele metalice necesita a fi sablate și vopsite in camp electrostatic, în două straturi cu grosimea minima 100 microni pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: HDPE, otel, fire de metal armat cu polipropilenă, dispozitive de fixare-zincate, capace din plastic în locurile suturilor de filet.

Caracteristici tehnice. Dimensiuni generale ale constructiei, nu mai putin de: Lungimea – 3203 mm, lăţimea – 2019 mm, înălţimea – 2480 mm.

Fundatia constructiei va avea dimensiuni minime de Lxlxh=400x400x700 mm. 

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin urmeaza a fi adâncite în sol (pămînt) nu mai puțin de 0,70m pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor trebuie să excludă posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.

 


Descarca desen DWG

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.