Sale
cumpără Complex sportiv PTP 730 în Chișinău
cumpără Complex sportiv PTP 730 în Chișinău

Complex sportiv PTP 730

Cod produs:  37681
Disponibil: la comandă
27 797 MDL
31 265 MDL
≈ 1 450 € /  ≈ 7 218 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Constructia va fi constituita din țevi metalice acoperite cu vopsea pulbere, plasa de catarare, inele de gimnastică, o scară de frânghie, un perete de cățărat din HDPE - polietilenă multistrat de înaltă densitate.

Suporturile metalice portante va fi confectionate din teava de otel cu diametrul nu mai putin de 76mm, grosime minima- 3mm. Bare metalice orizontala va detine sectiunea de profil de 60 х 40 х2 mm.

Plasa si scara pentru catarare necesita a fi realizata din frânghie intarita cu dimensiunea nu mai putin de 16mm din polipropilenă impletita din 6- fibre armate din metal cu miez de cauciuc, unite prin elemente de plastic oval.

Perete pentru alpinism necesita a fi realizate din HDPE - polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea nu mai putin de 15mm

Pentru a evita pătrunderea apei provenite din precipitaţii, pilonii trebuie sa fie acoperiţi cu capace de plastic.

Elementele metalice necesita a fi sablate și vopsite in camp electrostatic, în două straturi cu grosimea minima 100 microni pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: HDPE – polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, țevi metalice vopsite cu pulbere, frânghie intarita, toate conexiunile sunt acoperite cu capace speciale antivandal.

Caracteristici tehnice. Dimensiuni generale ale constructiei, nu mai putin de:  Lungime: 1390 mm; Latime: 1370 mm; Înălțime: 2200 mm.

Fundatia constructiei va avea dimensiuni minime de Lxlxh=400x400x700 mm. 

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin urmeaza a fi adâncite în sol (pămînt) nu mai puțin de 0,70m pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor trebuie să excludă posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.


Descarca desen DWG

Datele Dvs. au fost salvate cu succes.