Echipa din 25 de lucratori: ingineri, manageri, sudori, lăcătuşi, asamblatori şi alţi lucrători calificaţi cu experienţa de peste 10 ani în producerea şi instalarea terenurilor dejoacă pentru copii. Experienţa. Suntem unica companie în RM care a instalat mai mult de 1500 terenuri dejoacă pentru copii.

Siguranța. Terenurile noastre sunt proiectate în strictă conformitate cu cerințele de securitate standardelor europene pentru echipamentele pentru spații de joacă și echipamentele de fitness în aer liber (EN 1176 si EN 16630). 

  

  

    

 

Calificarea. Compania noastră a obținut Certificatele conformității standardelor internaționale în domeniilor: 

Sistemul de Management al Calității ISO 9001:2015 (proiectăre, fabricație, comercializăre, montare și servicii post-vînzare) a echipamentului pentru terenuri de joacă, echipamentului pentru sporturi în aer și de teren și a mobilierului urban; 

 Sistemul de Management de Mediu ISO 14001:2015 (proiectăre, fabricație, comercializăre, montare și servicii post-vînzare) a echipamentului pentru terenuri de joacă, echipamentului pentru sporturi în aer și de teren și a mobilierului urban; 

Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale ISO 45001:2018 (proiectăre, fabricație, comercializăre, montare și servicii post-vînzare) a echipamentului pentru terenuri de joacă, echipamentului pentru sporturi în aer și de teren și a mobilierului urban; 

Consultaţii. Noi oferim consultări referitor la standardele amenajării terenurilor de joacă Livrarea. Vă oferim livrarea pe teritoruil Moldovei cu trasportul propriu al companiei (deţinem 3 camioane marca Mercedes).

Instalarea. Avem 3 echipe de instalatori calificaţi dotate cu echipament de ultima generaţie. Garanţia. Pentru toate complexele instalate Vă oferim garanţie.

Piese de schimb. Noi avem în stoc toate piesele de schimb necesare pentru terenurile de joacă instalate de noi.

Stoc. Noi avem pe stoc permanent echipament pentru amenajarea a circa 30 terenuri de joacă pentru copii.

Deservire. Vă oferim servicii de deservire a oricăror tipuri de terenuri de joacă pentru copii (inspectarea periodică, efectuarea lucrărilor curente şi lucrări de întreţinere).

Design. Vă oferim servicii privind pregătirea 3D proiectelor a viitorului teren.

Clienţii. Ne mîndrim de clienţii noştri: Banca Mondială, Fondul de Investiţii Sociale din Moldova, Primăria mun. Chisinău, Primăria mun. Bălti, Primăria mun. Ungheni si mai mult de 300 stimati clienţi.


Datele Dvs. au fost salvate cu succes.