Carusela cu 5 locuri PTP 073A

Cod produs:  40380
Disponibil: la comandă
26 528 MDL
≈ 1 384 € /  ≈ 6 888 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Caruselul va fi destinat copiilor cu virsta de la 3 pina la 6 ani.

Constructia necesita a fi confectionata din teava portanta cu sectiunea minima de 89 mm, grosimea metalului de cel putin 9 mm si din carcas rotativ pe un ax pe rulmenti conici radiali de sustinere. Carcasul va fi confectinat din teava cu diametrul minim de 33 mm, pe care vor fi amplasate 5 scaune din HDPE - polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea nu mai putin de 15mm.

Podeaua necesita a fi confectionata din HDPE, cu grosimea de cel putin 10 mm, cu crestături care nu permit alunecarea sau HDPE cauciucat.

Elementele metalice necesita a fi sablate și vopsite in camp electrostatic, în două straturi cu grosimea minima 100 microni pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: otel, HDPE, placaj, dispozitive de fixare zincate, plastic.

Fundatia constructiei va avea dimensiuni minime de Lxlxh=400x400x700 mm. 

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin urmeaza a fi adâncite în sol (pămînt) nu mai puțin de 0,70m pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor trebuie să excludă posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.

Dimensiuni generale ale constructiei, nu mai putin de: D=1600 mm, H=750 mm.

Descarcă desen DWG

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.