Complex de joacă PTP 16-07-T4

Cod produs:  31974
Disponibil: la comandă
129 963 MDL
≈ 6 781 € /  ≈ 33 747 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Complexul este destinat copiilor cu grupa de virste 3-6 ani.

Componente: Constructia va fi constituita din 2 turnuri, 2 turnuri cu acoperis, 2 podețuri cu balustrade de tip “val”, podeț cu balustrade simplu, 2 tobogane din HDPE, 2 scari, cataratoare din metal de tip “liana”, cataratoare din metal de tip “scara pompieri”, balustrada cu disc rotitor, balustrada balcon, panou “tabla pentru desen cu creta”, panou geamulet.

Constructia va fi constituita din piloni de sprijin realizati din teava din otel cu diametrul de cel puțin 76 mm, grosime minima – 3 mm, cataratoare de tip “scara pompieri” si “liana”cu o secțiune de cel putin 33 mm si grosimea 2.8 mm. Scara va detine trepte și balustrade pentru ascensiunea în condiții de siguranță spre platformă. Treptele scarii nu trebuie să fie alunecoase si trebuie sa fie făcute din HDPE - polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori  cu grosimea de cel puțin 15 mm. Suporturi laterale pentru fixarea treptelor trebuie sa fie făcute din HDPE – polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori cu grosimea nu mai putin de 15mm.

Toboganele trebuie sa dețină:

- zona de pornire cu bară de protecție, care va determina copilul să se așeze, fixata pe elementele

de protecție laterale, realizate din HDPE – polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu înălțimea minima de 450 mm si cu grosimea de cel putin 15 mm;

- zona de accelerare;

- porțiune de frînare.

Podeaua turnurilor urmeaza a fi de forma rotunda cu diametrul minim de 930 mm și trecerea dintre acestea vor fi confecționate din HDPE – polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori cu grosimea de cel putin 15 mm. Discul rotitor urmeaza a fi din HDPE cu structura multistrat de diverse culori cu grosimea nu mai putin de 10mm – polietilena de inalta densitate fara componente toxice.

Acoperișului si părților laterale ale turnului urmeaza a fi din HDPE cu structura multistrat de diverse culori cu grosimea nu mai putin de 10mm – polietilena de inalta densitate fara componente toxice. Balustradele trecerii - înălțime de minim 700 mm, teava acestora -secțiune de cel puțin Ø 33 mm.

Panoul geamulet necesita a fi din HDPE cu structura multistrat de diverse culori cu grosimea nu mai putin de 15mm – polietilena de inalta densitate fara componente toxice.

Tabla pentru desen cu creta necesita a fi realist din placaj rezistent la umiditate cu grosimea nu mai putin de 15 mm.

Detaliile din placaj vor fi șlefuite minuțios, lustruite și acopertite cu vopsele profesionale din două componente.

Pentru a evita pătrunderea apei provenite din precipitaţii, pilonii trebuie sa fie acoperiţi cu capace de plastic.

Elementele metalice necesita a fi sablate și vopsite in camp electrostatic, în două straturi cu grosimea minima 100 microni pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: otel, placaj rezistent la umiditate, dispozitive de fixare-zincate, capace din plastic în locurile suturilor de filet, HDPE.

Caracteristici tehnice. Dimensiuni generale ale constructiei, nu mai putin de: Lungimea – 6650 mm, lăţimea – 5500 mm, înălţimea – 2550 mm, înălţimea platformelor de la sol: nivel 1 - 600mm, nivel 2 – 800mm.

Fundatia constructiei va avea dimensiuni minime de Lxlxh=400x400x700 mm. 

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin urmeaza a fi adâncite în sol (pămînt) nu mai puțin de 0,70m pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor trebuie să excludă posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.

Descarca desen DWG

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.