Sale

Aparat fitness "Bicicleta" РТР 502Т

Cod produs:  24095
Disponibil: la comandă
7 326 MDL
8 686 MDL
≈ 385 € /  ≈ 1 916 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Echipamentul este destinat dezvoltarii muschilor picioarelor.

Componente: pilon de sprijin, bază inferioară cu pedale, mînere, scaun.

Pilonul de sprijin al echipamentului necesita a fi confectionat din teava din otel, cu grosimea pereților de cel putin 3 mm si diametrul minim de 133 mm, fiind montat pe o platforma cu gauri pentru fixarea cu fundamentul. Carcasa va fi construita dintr-un singur element confectionat din teavă cu grosimea pereților de 3.5 mm si diametrul de 57mm, fiind conectata la pilonul de sprijin si montata pe o platforma. Manerele vor fi imbracate cu cauciuc pentru a preveni alunecarea membrelor. Sezuturile vor fi realizate din polietilena LLDPE (polietilena lineara de joasa densitate) prin tehnologia “rotomoulding”. Toate elementele statice conectate la carcasa vor detine diametrul minim de 33mm, fiind confectionate din teava din otel cu grosimea pereților de cel putin 3 mm.

Toate elementele statice, capetele, suruburile, piulitele necesita a fi acoperite cu capace de protectie din plastic. Elementele metalice necesita a fi sablate și vopsite in camp electrostatic, în două straturi cu grosimea minima 100 microni pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: otel, LLDPE, cauciuc, dispozitive de fixare-zincate, capace din plastic în locurile suturilor de filet.

Fundatia constructiei va avea dimensiuni minime de Lxlxh=300x300x500 mm.

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin urmeaza a fi adâncite în sol (pămînt) nu mai puțin de 0,50m pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor trebuie să excludă posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.

Dimensiunile minime: lungime – 1030 mm, latime – 480 mm, inaltime – 1400 mm. În afară de spaţiul ocupat de echipament, conform normativelor în vigoare, se va prevedea zonă de impact minima de 1,5 m.


Descarcă desen DWG

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.