Aparat fitness dublu "Tractiuni spate" РТР 511T

Cod produs:  27836
Disponibil: la comandă
19 594 MDL
≈ 1 026 € /  ≈ 5 102 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Componente: pilon de sprijin, bază inferioară, sistem de pârghii, 2 scaune, minere.

Pilonul de sprijin al echipamentului este confectionat din teava din otel, cu grosimea de 3 mm si diametrul de 133 mm, fiind montat pe o platforma cu gauri pentru fixarea cu fundamentul. Toate componentele mobile care sustin greutatea corpului, vor fi confectionate din teava din otel cu diametrul de minim 48 mm si grosimea de 2.8 mm. Toate nodurile articulate vor fi dotate cu rulmenti intariti de tip inchis. Componentele statice vor fi construite dintr-un singur element. In cazul elementelor mobile, miscarea este asigurată prin intermediul unui sistem de articulatii rezistent la mediul exterior. Sezuturile si spetezele vor fi confectionate din polietilena LLDPE (polietilena lineara de joasa densitate) prin tehnologia “rotomoulding”. Toate elementele statice, capetele, suruburile, piulitele sunt acoperite cu capace de protectie din plastic.

Elementele metalice necesita a fi sablate și vopsite in camp electrostatic, în două straturi cu grosimea minima 100 microni pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: otel, LLDPE, cauciuc, dispozitive de fixare-zincate, capace din plastic în locurile suturilor de filet.

Fundatia constructiei va avea dimensiuni minime de Lxlxh=300x300x500 mm. 

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin sunt adâncite în sol (pămînt) de 0,50m pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor trebuie să excludă posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.

Dimensiunile minime: Lungimea - 2032 mm, Latimea - 650 mm, Inaltimea – 1895 mm.


Descarcă desen DWG

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.