Complex de joacă PTP 21-08-T1

Cod produs:  28712
Disponibil: la comandă
141 296 MDL
≈ 7 427 € /  ≈ 36 954 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Constructia va fi constituita din 2 turnuri, turn simple, tobogan mare drept, tobogan drept, tobogan spirala, balcon cu balustrade, scara, scara metalica sub forma de inele, podeț cu balustrade de tip “val” cu elemente decorative.

Constructia va fi constituita din piloni de sprijin realizati din teava din otel cu diametrul de cel puțin 76mm, grosime minima - 3mm. Scara metalica sub forma de inele, amplasate sub turnuri, vor fi realizate din teava de otel cu diametrul de cel putin 34mm. Scara din placaj va detine trepte și balustrade pentru ascensiunea în condiții de siguranță spre platformă. Treptele scarii nu trebuie să fie alunecoase. Suporturi laterale pentru fixarea treptelor trebuie sa fie făcute din placaj laminat rezistent la apacu grosimea nu mai putin de 35mm.

Podeaua turnului simplu si balconului va fi de forma rotunda cu diametrul minim de 930mm și trecerea dintre acestea fiind confecționata din placaj nelunecos rezistent la umiditate cu grosimea de cel putin 15mm și 24 mm corespunzător.

Toboganele trebuie sa dețină:
- zona de pornire cu bară de protecție, care va determina copilul să se așeze, fixata pe elementele de protecție laterale, realizate din HDPE (polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori), cu înălțimea minima de 450 mm si cu grosimea de cel putin 15 mm;
- zona de accelerare;
- porțiune de frînare.
In scopul excluderii traumării copiilor, toboganele vor detine borduri în ambele parti cu înălțimea minima de 120 mm. Toboganele vor fi realizate din polietelena LLDPE prin tehnologia “rotomoulding”.
Scara din placaj va detine trepte și balustrade pentru ascensiunea în condiții de siguranță spre platformă. Treptele scarii nu trebuie să fie alunecoase. Suporturile laterale pentru fixarea treptelor trebuie sa fie confectionate din placaj laminat rezistent la apa cu grosimea nu mai putin de 35mm.

Detaliile din placaj vor fi șlefuite minuțios, lustruite și acopertite cu vopsele profesionale din două componente.

Pentru a evita pătrunderea apei provenite din precipitaţii, pilonii sunt acoperiţi cu capace de plastic. Elementele metalice necesita a fi sablate și vopsite in camp electrostatic, în două straturi cu grosimea minima 100 microni pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: Placaj, țevi metalice acoperite cu vopsea pulbere, HDPE, LLDPE (granule din plastic reciclate) prin tehnologia "rotomoulding", toate conexiunile sunt acoperite cu capace speciale antivandal.

Caracteristici tehnice. Dimensiuni generale ale constructiei, nu mai putin de: Lungimea – 5600mm, lăţimea – 5300mm, înălţimea – 3400mm. Inălţimea platformelor de la sol: nivel 1 - 1000mm, nivel 2 – 1500mm, nivel 3 – 1500mm  Balustradele trecerii - înălțime de minim 700 mm, teava acestora - secțiune de cel puțin 33 mm. Treptele scării - grosimea de cel puțin 24 mm. Fundatia constructiei va avea dimensiuni minime de Lxlxh=400x400x700 mm. 

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin urmeaza a fi adâncite în sol (pămînt) nu mai puțin de 0,70m pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor trebuie să excludă posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.


Descarcă desen DWG

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.