Complex de joacă PTP 21-01-T2

Cod produs:  19111
Disponibil: la comandă
83 607 MDL
≈ 4 379 € /  ≈ 21 770 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Complexul este destinat copiilor cu grupa de virste 3-7 ani.

Componente: Constructia va fi constituita din turn simplu, turn cu acoperis, tobogan drept, scara cu balustrade cu elemente decorative, cataratoare din metal de tip “liana”, podeț cu balustrade de tip “val” cu elemente decorative, cataratoare din metal de tip “scara pompieri”, panou “Alfabet”.

Constructia va fi constituita din piloni de sprijin realizati din teava din otel cu diametrul de cel puțin 76mm, grosime minima - 3mm, cataratoare de tip “scara pompieri” si “liana”cu o secțiune de cel putin 33 mm si grosimea 2.8 mm. Scara din HDPE va detine trepte și balustrade pentru ascensiunea în condiții de siguranță spre platformă. Treptele scarii nu trebuie să fie alunecoase si trebuie sa fie facute din HDPE polietilena de inalta densitate cu grosimea de cel putin 15mm. Suporturi laterale pentru fixarea treptelor trebuie sa fie făcute din HDPE polietilena de inalta densitate cu grosimea nu mai putin de 15mm. Balustradele trecerii - înălțime de minim 700 mm, teava acestora -secțiune de cel puțin Ø 33 mm.

Toboganele trebuie sa dețină:

- zona de pornire cu bară de protecție, care va determina copilul să se așeze, fixata pe elementele

de protecție laterale, realizate din HDPE (polietilena de inalta densitate fara componente toxice

cu structura multistrat de diverse culori), cu înălțimea minima de 450 mm si cu grosimea de cel

putin 15 mm;

- zona de accelerare;

- porțiune de frînare.

In scopul excluderii traumării copiilor, toboganele vor detine borduri în ambele parti cu
înălțimea minima de 120 mm. Toboganele vor fi realizate din polietelena LLDPE prin tehnologia “rotomoulding”.

Podeaua turnurilor urmeaza a fi de forma rotunda cu diametrul minim de 930mm și trecerea dintre acestea vor fi confecționate din HDPE polietilena de inalta densitate cu grosimea de cel putin 15mm.

Acoperisul turnului necesita a fi facut din HDPE polietilena de inalta densitate cu grosimea nu mai putin de 10 mm. Balusradele trecerii, panoul geamulet necesita a fi din HDPE polietilena de inalta densitate cu grosimea de cel putin 15mm.

Pentru a evita pătrunderea apei provenite din precipitaţii, pilonii trebuie sa fie acoperiţi cu capace de plastic.

Elementele metalice necesita a fi sablate și vopsite in camp electrostatic, în două straturi cu grosimea minima 100 microni pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: otel, LLDPE, HDPE, dispozitive de fixare-zincate, capace din plastic în locurile suturilor de filet.

Caracteristici tehnice. Dimensiuni generale ale constructiei, nu mai putin de: Lungimea – 5620mm, lăţimea – 3600mm, înălţimea – 3370mm, înălţimea platformelor de la sol: nivel 1 - 1000mm, nivel 2 – 1500mm.

Fundatia constructiei va avea dimensiuni minime de Lxlxh=400x400x700 mm. 

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin urmeaza a fi adâncite în sol (pămînt) nu mai puțin de 0,70m pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor trebuie să excludă posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.

Descarcă desen DWG

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.