Sale
cumpără Complex sportiv "Street Workout" РТР 523-X în Chișinău
cumpără Complex sportiv "Street Workout" РТР 523-X în Chișinău

Complex sportiv "Street Workout" РТР 523-X

Cod produs:  24314
Disponibil: la comandă
125 803 MDL
149 923 MDL
≈ 6 550 € /  ≈ 32 590 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Complex constituit din: spaliere gimnastice, set de bare de diferit nivel (6 nivele), set de bare (11 elemente), 2 spaliere, bare pentru catarare cu miinele, bare pentru catarare cu miinele de forma zigzag, inele gimnastice;

• bare paralele,

• bare paralele conice,

• banci-paralele,

• banca inclinata pentru dezvoltarea abdomenului,

• masa pentru armwrestling,

• 2 piloni,

• 1 panou informativ cu cuiere pentru lucruri personale,

Constructia va fi constituita din piloni de sprijin realizati din țevi de oțel cu diametrul cel puțin 76mm si grosimea minima de 3mm, bare orizontale de diferit nivel realizate din țevi de oțel cu diametrul de cel puțin 33mm.

Barele pentru spalier gimnastic vertical, barele pentru catarare cu miinele si barele pentru catarare cu miinele de forma zigzag urmeaza a fi din teava cu diametrul de cel putin de 33mm, iar barele suport vor fi realizate din teava cu diametrul de cel putin de 42 mm.

Barele orizonrale ale paralelelor si paralelelor conice vor fi din teava cu diametrul minim de 42mm.

Suprafata bancii inclinate pentru dezvoltarea abdomenului, masei pentru armwrestling si bancilor urmeaza a fi realizata din HDPE cu grosimea de cel putin 15 mm.

Caracasa panoului informativ va fi realizata din teava cu diametrul minim de 42mm, iar foaia din otel a acestuia va avea grosimea minima de 2mm.

Pentru a evita pătrunderea apei provenite din precipitaţii, pilonii trebuie sa fie acoperiţi cu capace de plastic.

Elementele metalice necesita a fi sablate și vopsite in camp electrostatic, în două straturi cu grosimea minima 100 microni pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: otel, HDPE, plastic, cauciuc.

Caracteristici tehnice. Dimensiuni generale (orientative) ale terenului, nu mai putin de: Lungimea – 16085 mm, lăţimea – 7579 mm, Inaltime: 3095 mm

Fundatia complexului va avea dimensiuni minime de Lxlxh=400x400x700mm, iar fundatia elementelor solitare va avea dimensiuni minime de Lxlxh=400x400x500mm.

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin urmeaza a fi adâncite în sol (pămînt) nu mai puțin de 0,70m (0,5m – elementele solitare) pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor trebuie să excludă posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.


Descarcă desen DWG

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.