Sale

Complex sportiv "Street Workout mini" PTP 523-03-Х

Cod produs:  20172
Disponibil: la comandă
32 927 MDL
38 078 MDL
≈ 1 725 € /  ≈ 8 574 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Terenul este destinat dezvoltarii generale si imbunatatirei conditiei fizice cu ajutorul diferitor tipuri de exercitii.

Componente: spalier gimnastica, banca inclinata, banca orizontala, bare paralele, set de bare de diferit nivel.

Constructia va fi constituita din piloni de sprijin realizati din țevi de oțel cu diametrul cel puțin 89mm si grosimea peretilor minima de 3mm, pe cleme fara noduri sudate, bare orizontale de diferit nivel realizate din țevi de oțel cu diametrul de cel puțin 33mm. Barele orizontale ale paralelelor vor fi din teava cu diametrul minim de 42mm. Suprafata bancii inclinate pentru dezvoltarea abdomenului urmeaza a fi realizata din HDPE (polietilena de inalta densitate) fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea nu mai putin de 15mm. Pentru a evita pătrunderea apei provenite din precipitaţii, pilonii trebuie sa fie acoperiţi cu capace de plastic. Elementele metalice necesita a fi sablate și vopsite in camp electrostatic, în două straturi cu grosimea minima 100 microni pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: otel, plastic, HDPE.

Caracteristici tehnice: Dimensiuni generale (orientative) ale terenului, nu mai putin de: Lungime: 4518 mm, latime: 3385 mm, inaltime: 2545 mm. În afară de spaţiul ocupat de echipament, conform normativelor în vigoare, se va prevedea zonă de impact minima de 1,5 m-2.5m.

Fundatia complexului va avea dimensiuni minime de Lxlxh=400x400x700mm, iar fundatia elementelor solitare va avea dimensiuni minime de Lxlxh=400x400x500mm.

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin urmeaza a fi adâncite în sol (pămînt) nu mai puțin de 0,70m (0,50 m – elementele solitare) pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor trebuie să exclude posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.


Descarcă desen DWG

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.