Masa cu scaune PTP 039

Cod produs:  25029
Disponibil: la comandă
7 226 MDL
≈ 376 € /  ≈ 1 870 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Setul este destinat copiilor cu virsta de la 1 an.

Constructia va fi constituita din piloni portanti cu elemente decorative, sezuturi si blat, toate unite intre ele prin intermediul unui carcas subteran.

Pilonii portanti ai masutei si scaunelelor necesita a fi confectionati din teava cu dimensiunile minime de 60mm*60mm si 40mm*40mm, acoperite cu vopsea pulbere.

Suprafata sezuturilor si a blatului vor a fi din HDPE - polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea nu mai putin de 15mm, elemente decorative urmeaza a fi confectionate din HDPE cu grosimea nu mai putin de 10 mm.

Elementele metalice necesita a fi sablate și vopsite in camp electrostatic, în două straturi cu grosimea minima 100 microni pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: otel, HDPE, plastic.

Dimensiuni generale ale constructiei, nu mai putin de: Diametrul – 1220mm, înălţimea – 540mm, înălţimea scaunelei – 300mm.

Fundatia constructiei va avea dimensiuni minime de Lxlxh=300x300x500 mm. 

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin urmeaza a fi adâncite în sol (pămînt) nu mai puțin de 0,50m pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor trebuie să excludă posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.


Descarcă desen DWG

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.