Trenut PTP 071H

Cod produs:  11291
Disponibil: la comandă
39 118 MDL
≈ 2 044 € /  ≈ 10 171 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Constructia va fi constituita din piloni de sprijin realizati din teava din otel cu diametrul de cel puțin 76 mm, grosime minima – 3 mm. Podeaua trebuie va fi din HDPE- polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori cu grosime de cel putin 15 mm. Acoperisului necesita a fi realizate din HDPE- polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea nu mai putin de 10 mm. Peretii laterali necesita a fi realizate din HDPE- polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea nu mai putin de 15 mm. Botul trenului trebuie să fie sub formă de tub și trebuie să fie realizat din HDPE cu grosimea nu mai putin de 10 mm. Roțile trenului (4 buc pe fiecare parte) trebuie să fie din HDPE cu grosimea nu mai putin de 10 mm.

Elementele metalice necesita a fi sablate și vopsite in camp electrostatic, în două straturi cu grosimea minima 100 microni pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: HDPE, țevi metalice acoperite cu vopsea pulbere, toate conexiunile sunt acoperite cu capace speciale antivandal.

Vârsta: este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani.

Dimensiuni: Lungime: 2180 mm, Lățime: 870 mm, Înălțime: 1570 mm.


Descarcă desen DWG

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.