Tunel PTP 070

Cod produs:  11290
Disponibil: la comandă
21 839 MDL
≈ 1 154 € /  ≈ 5 739 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Parti laterale necesita a fi confectionat din HDPE cu structura multistrat de diverse culori cu grosimea nu mai putin de 10mm – polietilena de inalta densitate fara componente toxice, carcasa cu grosimea minima 15 mm. Picioruse metalice trebuie sa fie din otel cu dimensiunele minima 30x30mm, cu grosimea minima 2mm, si cercuri metalice confectionat din teava cu dimensiunele minima de 8x40 mm şi nu permit dezasamblarea făra instrumente specifice.

Elementele metalice necesita a fi sablate și vopsite in camp electrostatic, în două straturi cu grosimea minima 100 microni pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale utilizate: otel, HDPE, dispozitive de fixare-zincate.

Pentru a evita pătrunderea apei provenite din precipitaţii, conexiunile cu șuruburi trebuie sa fie acoperiţi cu capace de plastic.

Caracteristici tehnice: Dimensiuni generale ale constructiei, nu mai putin de: Lungimea – 1030mm, lăţimea – 1050 mm, înălţimea – 1240 mm.

Fundatia constructiei va avea dimensiuni minime de Lxlxh=300x300x500 mm. 

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin urmeaza a fi adâncite în sol (pămînt) nu mai puțin de 0,50m pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor trebuie să excludă posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.