Complex de joaca PTP 16-05A

Cod produs:  20180
Disponibil: la comandă
66 703 MDL
≈ 3 487 € /  ≈ 17 349 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Complexul este destinat copiilor cu grupa de virste 3-6 ani.

Componente: Constructia va fi constituita din 2 turnuri cu acoperis, tobogan din HDPE, scara, panou interactiv "Labirint", panou interactiv "X-O", caratatoare de tip "Scara pompiere", trecere de tip "Tubus".

Constructia va fi constituita din piloni de sprijin realizati din teava din otel cu diametrul minim de Ø 76 mm, grosimea minima– 3 mm, cataratoare de tip “scara pompieri” cu o secțiune de cel putin 33 mm si grosimea 2.8 mm.

Scara din HDPE va detine trepte și balustrade pentru ascensiunea în condiții de siguranță spre platformă.

Treptele scarii nu trebuie să fie alunecoase si trebuie sa fie facute din HDPE - polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea minima de 15 mm.

Suporturi laterale pentru fixarea treptelor trebuie sa fie făcute din HDPE- polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea minima de 15 mm.

Acoperișului ale turnului necesita a fi confectionata din HDPE – polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea minimade 10 mm.

Toboganele va fi realizate din HDPE – polietilena de inlata densitate cu grosimea nu mai putin de 15 mm si trebuie sa dețină:

- zona de pornire cu bară de protecție, care va determina copilul să se așeze, fixata pe elementele

de protecție laterale, realizate din HDPE – polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu înălțimea minima de 450 mm si cu grosimea de cel putin 15 mm;

- zona de accelerare;

- porțiune de frînare.

Panou interactiv "Labirint" si panou interactiv "X-O" trebuie sa fie facute din HDPE – polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea minima de 15 mm,

Podeaua turnurilor necesita a fi de forma rotunda cu diametrul minim de 930 mm fiind confecționata din HDPE nelunecos cu grosimea minima de 15 mm.

Trecerea de tip “tubus” trebuie sa fie confectionat din HDPE – polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea minima de 10 mm.

Pentru a evita pătrunderea apei provenite din precipitaţii, pilonii suntacoperiţi cu capace de plastic.

Elementele metalice sunt sablate și vopsite in camp electrostatic, în două straturi cu grosimea minima de 100 microni, pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: otel, HDPE, toate conexiunile sunt acoperite cu capace speciale antivandal.

Caracteristici tehnice. Dimensiuni generale ale constructiei, nu mai putin de: Lungimea – 3254 mm, Lăţimea – 2824 mm, Înălţimea – 2413 mm, Înălţimea platformelor de la sol - 600mm.

Fundatia constructiei are dimensiuni de Lxlxh=400x400x700 mm.

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin sunt adâncite în sol (pămînt) de 0,70m pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor exclude posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație speciala.

Descarcă desen DWG

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.