Carusel cu 3 locuri PTP 024A

Disponibil: la comandă
8 250 MDL
≈ 432 € /  ≈ 2 148 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Caruselul este destinat copiilor de la 3 la 6 ani.

Greutate maxima utilizator: 55 kg.

Numar de utilizatori: 3 persoane.

Structura trebuie să fie realizată dintr-o țeavă de susținere cu diametrul de cel puțin 89 mm, o grosime de metal de minim 9 mm și un corp rotativ pe axă pe rulmenți conici radiali. Caroseria trebuie sa fie realizata dintr-o teava cu diametrul de minim 33 mm, teava profil de minim 35x35 mm cu balustrade metalice de minim D=21 mm. Balustradele metalice trebuie sa aiba manere din HDPE cu o grosime de minim 10 mm sub forma de cerc cu fante pentru prindere. Podea trebuie sa fie realizata din HDPE cu o grosime de minim 15 mm.

Elementele metalice sunt sablate și vopsite in camp electrostatic, în două straturi cu grosimea minima de 100 microni pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: otel, HDPE, dispozitive de fixare zincate, plastic.

Dimensiunile generale ale, nu mai putin de: L=900mm, H=638mm, platforma H=150mm.

Fundatia constructiei va avea dimensiuni minime de Lxlxh=400x400x700 mm. 

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin urmeaza a fi adâncite în sol (pămînt) nu mai puțin de 0,70m pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor trebuie să excludă posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.


Descarca desen DWG

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.