Balansoar "Fantezie" PTP 012-01

Cod produs:  23265
Disponibil: la comandă
7 220 MDL
≈ 377 € /  ≈ 1 878 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Balansoar cu două locuri destinat copiilor cu vîrstă de la 3 ani.

Greutatea maxima a unui utilizator: 55 kg

Numar maxim de utulizator pe echipament: 2 persoane.

Componente: constructia va fi constituita din suportul de legănare cu elemente de amortizare din cauciuc, scaune si manere, baza metalica.

Suportul de legănare al balansoarului necesita a fi confecționat din țeavă profil cu o secțiune minima de 60х40 mm, cu scăndura din HDPE - polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea minima de 10 mm. Suportul de legănare este fixat pe o bază metalică din țeavă cu o secțiune minima de  Ø 42 mm. Scaunele și spetezele leagănului sunt confectionate din HDPE - polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea nu mai putin de 15mm. Mânerele metalice vor detine o secțiune minima de Ø 21 mm, amortizoarele sunt din cauciuc, cu grosime nu mai putin de 20 mm.

Elementele metalice sunt sablate și vopsite in camp electrostatic în două straturi cu grosimea minima 100 microni pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: HDPE, dispozitive de fixare-zincate, capace din plastic în locurile suturilor de filet.

Dimensiuni generale ale constructiei, nu mai putin de:: Lungimea – 2209 mm, Lăţimea – 293 mm, Înălţimea – 827mm.

Fundatia constructiei va avea dimensiuni de Lxlxh=600x550x600 mm.

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin urmeaza a fi adâncite în sol (pămînt)  nu mai putin de 0,60m pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor exclude posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.


Descarcă desen DWG

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.