Casuta PTP 036-01

Cod produs:  5012
Disponibil: la comandă
28 004 MDL
≈ 1 458 € /  ≈ 7 255 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Casuta este destinata copiilor cu virsta de la 2 ani.

Componente: constructia va fi constituita din podea, 4 piloni, acoperis, abac colorat, cilindri colorati, scaun.

Pilonii de sustinere necesita a fi realizati din teava de profil metalica cu dimensiuni nu mai putin de  60x60 mm. Podeaua trebuie va fi din HDPE- polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori cu grosime de cel putin 15 mm. Elementele ale acoperisului, scaunele necesita a fi realizate din HDPE- polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea nu mai putin de 10 mm. Peretii laterali necesita a fi realizate din HDPE- polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori, cu grosimea nu mai putin de 15 mm  Pe unul din pereti laterale necesita a fi realizat jocul XO сu elemente modile. Pantele trebuie sa fie realizate din HDPE- polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori cu grosimea nu mai putin de 10 mm.  “Covrigii colorati” vor fi realizati din HDPE- polietilena de inalta densitate fara componente toxice cu structura multistrat de diverse culori cu grosimea de cel putin 10mm.

Elementele metalice necesita a fi sablate și vopsite in camp electrostatic, în două straturi cu grosimea minima 100 microni pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: HDPE, otel.

Caracteristici tehnice. Dimensiuni generale ale constructiei, nu mai putin de: Lungimea – 1230mm, lăţimea – 1400mm, înălţimea – 1600mm.

Fundatia constructiei va avea dimensiuni minime de Lxlxh=300x300x300 mm. 

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin urmeaza a fi adâncite în sol (pămînt) nu mai puțin de 0,30m pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor trebuie să excludă posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.


Descarcă desen DWG

Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.