Piscină uscată pentru copii

Cod produs:  3041
Disponibil: la comandă
7 500 MDL
≈ 392 € /  ≈ 1 951 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Piscinele uscate pentru copii sunt realizate din materiale ecologice și de calitate înaltă.


Piscina este realizată din materie moale care asigură siguranța copilului. Pe lângă plăcerea imensă, jocurile în piscina uscată vor contribui la fortificarea aparatului locomotor al copilului și vor înlocui masajul. La mișcarea activă se întăresc toate grupurile de mușchi, care participă la menținerea corpului și se formează ținuta corectă.


Masarea cu mingi contribuie la dezvoltarea sensibilității tactile la copii.


Piscina uscată contribuie și la dezvoltzrea gândirii copilului.


În timp ce se joaca în piscina uscată, copilul învață să diferențieze culorile de bază și nuanțele lor, să potrivească factura diferitor materiale, să aleagă obiecte de diferite forme și mărimi.


Un astfel de complex de joacă cu ajută mult copii cu dificultăți în dezvoltare să recupereze. Pasionați de joacă, copii petrec ore întregi în piscină, se distrează și împreună cu toate acestea fac eforturi fizice și acest lucru are un efect benefic asupra sănătății copiilor.


Piscina uscată, plină cu mii de sfere moi și viu colorate este alegerea ideală pentru camera de joacă pentru copii sau pentru un colțișor în cafenea, centru comercial, grădiniță de copii și apartament.


Dimensiunile piscinei uscate asamblate: Lungime: 120 cm Lățime: 120 cm Înălțimea bordurilor: 40 cm Grosimea pereților: 15 cm

*Mingile de umplutură nu sunt incluse în set. Aveți posibilitatea să le cumpărați în magazinul nostru.

Fabricat în Moldova

Produse similare

Datele Dvs. au fost salvate cu succes.