Sale
cumpără Complex sportiv "Street Workout" РТР 522 în Chișinău
cumpără Complex sportiv "Street Workout" РТР 522 în Chișinău

Complex sportiv "Street Workout" РТР 522

Cod produs:  3344
Disponibil: la comandă
17 464 MDL
19 051 MDL
≈ 918 € /  ≈ 4 564 RON
Cantitatea
Garanție oficială

Complexul este destinat dezvoltarii generale a muschilor cu ajutorul diferitor tipuri de exercitii.

Componente: piloni de sprijin, spalier gymnastic, bare paralele, banca.

Constructia va fi constituita din 6 piloni de sprijin realizati din țevi din oțel de formă rotundă cu diametrul cel puțin 76mm si grosimea de 3mm, si 3 bare de diferit nivel realizate din țevi din oțel de formă rotundă cu diametrul de cel puțin 33mm, bare paralele din teava cu diametrul minim de 42mm, spalier gimnastic vertical din teava cu diametrul de cel putin de 33mm, cu bara fixa, banca realizata din profil cu dimensiunile de cel putin 50x20mm si teava cu diametrul de 42 mm.

Pentru a evita pătrunderea apei provenite din precipitaţii, pilonii trebuie sa fie acoperiţi cu capace de plastic. Elementele metalice necesita a fi vopsite in camp electrostatic pentru a le conferi rezistentă la mediul exterior.

Materiale: otel, dispozitive de fixare-zincate, capace din plastic în locurile suturilor de filet.

Caracteristici tehnice. Dimensiuni generale ale constructiei, nu mai putin de: Lungimea – 4000 mm, lăţimea – 3160 mm, înălţimea – 2200 mm.

Fundatia constructiei va avea dimensiuni minime de Lxlxh=400x400x700 mm. 

Cerințe pentru instalare: Pentru asigurarea funcționării sigure și fiabile, toate elementele de sprijin urmeaza a fi adâncite în sol (pămînt) nu mai puțin de 0,70m pentru a crește rigiditatea, apoi urmînd procesul de betonare (beton BC 300). Montarea elementelor trebuie să excludă posibilitatea dezasamblarii lor, fără utilizarea instrumentelor cu destinație specială.



Brand
Copfer
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.